Webwinkel Keurmerk

Recepten

Hemelse gerechten uit de Afghaanse keuken

Verse kruiden

Ben jij op zoek naar verse kruiden om jouw recepten extra lekker mee te maken. Chef Maryam helpt je hiermee graag verder. Maak de lekkerste buitenlandse recepten met de hulp van onze verse kruiden en zorg er zo voor dat je smaken gaat proeven die je nooit eerder had geproefd. Dankzij onze handige receptenpagina’s kun je de verse kruiden per recept zo toevoegen aan je winkelmand. Je hoeft dus niet alles op te schrijven. Zo zorg je ervoor dat je geen verse kruiden vergeet en dat jouw recept compleet is. Zoek niet verder en bekijk de verse kruiden van Chef Maryam!

Kwaliteit kruiden

Naast het leveren van verse kruiden staat bij ons kwaliteit bovenaan. Onze verse kruiden zijn niet te vergelijken met de kruiden die je bij andere partijen koopt. Kwaliteit kruiden zorgen ervoor dat de smaken van onze buitenlandse recepten echt naar boven komen. Door onze bronnen in het buitenland kunnen wij garanderen dat wij de hoogste kwaliteit kruiden kunnen bieden. Het is dus niet te vergelijk met de kwaliteit in de supermarkt. Naast hoge kwaliteit verse kruiden staan wij ook bekend om ons gedroogd fruit en de Afghaanse noten. Bezoek snel onze webshop voor de beste kwaliteit kruiden!

Kip kruiden

Naast de beste verse kruiden en kwaliteit kruiden staat Chef Maryam ook bekend om het samenstellen van de lekkerste Kip kruiden. Deze kip kruiden maken wij zelf op basis van onze eigen verse kruiden en is hierdoor een genot om te proeven. Of het nu gaat om kruiden voor de BBQ, kruiden voor de oven of kruiden om een recept mee af te maken. De kip kruiden van Chef Maryam maken het allemaal mogelijk. Nooit meer saaie kip en zelfs nooit meer een smakeloos gerecht met onze verse- en kip kruiden. Bent u benieuwd hoe je jouw kipgerecht naar een hoger niveau tilt? Bekijk de Kip kruidenmixen op onze website en laat je inspireren.

Kruidenmixen

Naast onze verse kruidenpotjes hebben wij sinds kort ook kruidenmixen! Dit houdt in dat je nu per recept alle kruiden in een keer kan bestellen. Je hoeft dus niet meer alles los te onthouden en vergeet hierdoor niks. Onze kruidenmixen zijn van dezelfde kwaliteit als onze losse verse kruiden omdat we ze zelf samenstellen. Chef Maryam weet namelijk als geen ander welke kruidenmixen bij welk recept passen. De uitkomst hiervan is altijd een feest. We hebben Kruidenmixen voor ieder gerecht. Zo maken we de keuze tussen de kruidenmixen ook gemakkelijk. Druk simpelweg op de groene knop bij een recept en je komt automatisch bij een kruidenmix uit!