Linzen Dahl
Proef de hartverwarmende smaak van Afghaanse Dahl - Een smaakvol linzenrecept
Ingrediënten
1 zakje linzenmix Chef Maryam
3 takjes verse koriander grof gesneden
500 ml water
4 eetlepels zonnebloemolie
2 eetlepels yoghurt
Optioneel: 4 cherrytomaatjes
1 of twee kashmiri chili pepers
Print het recept
Bereidingswijze
1. Verwarm in een pan 4 eetlepels zonnebloemolie
2. Bak de linzenmix 1 minuut aan.
3. Voeg het water toe en roer goed door
4. Kook de linzen in 20 minuten op laag vuur gaar.
5. Optioneel: na 15 minuten voeg een paar cherry tomaten en een kashmiri peper toe .
6. Na 20 minuten de linzen in een schaal gieten.
7. Voeg een paar druppels yoghurt toe
8. Maak met een satéprikker een cirkel zodat de yoghurt mooi verdeeld is.
9. Leg de kashmiripeper en de cherytomaten in het midden
10. Garneer met verse koriander.
eet smakelijk!
Nieuwste recepten
Nieuwste producten
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99Niet op voorraad
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99Niet op voorraad
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99
Meer over
Linzen recept Dahl
Afghaanse Dahl is een traditioneel linzengerecht dat ook populair is in Afghanistan. Met mijn eigen speciale linzenmix kan je snel en gemakkelijk een smaakvolle dahl bereiden, zonder gedoe.
Het woord “dahl” verwijst naar de gedroogde peulvruchten, zoals linzen, die de basis vormen van dit gerecht.
Met mijn speciaal ontwikkelde linzenmix maak je moeiteloos een heerlijke Afghaanse Dahl. Voeg simpelweg water en olie toe aan mijn mix en geniet binnen korte tijd van een smaakvol en voedzaam gerecht. De linzenmix is zorgvuldig samengesteld met de juiste combinatie van kruiden en specerijen om de authentieke smaak van dahl te garanderen.
Bestel nu mijn linzenmix op mijn website en ontdek de gemakkelijke en smaakvolle manier om dahl te maken. Voeg variatie toe aan je keuken en geniet van de heerlijke smaken van dit traditionele gerecht.