Kachaloo – Knapperige gekruide aardappeltjes
Heerlijke krokante aardappeltjes in een kruidige marinade uit de oven.
Bereidingstijd
45 minuten
Aantal pers.
4 personen
Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk
Ingrediënten
400 gram kleine aardappeltjes
1 theelepel aardappel kruiden
Marinade:
2 eetlepels zonnebloemolie
1 eetlepel kerrie madras
1 eetlepel yoghurt
Een handvol fijngehakte koriander
Print het recept
Bereidingswijze
Notes: This is another simple and satisfying vegetarian Liang-mein, or cold noodle salad. This dish tastes even better if all the vegetables and noodles are kept chilled before serving. This is the perfect dish to make ahead, especially for a large party.
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
- Was de aardappeltjes en kook ze 7-8 minuten.
- Halveer de aardappeltjes in de lengte en maak kleine inkepingen in de aardappeltjes.
- Meng alle ingrediënten van de marinade samen in een kom.
- Doe de aardappeltjes in de kom en zorg dat ze bedekt zijn met de marinade.
- Leg de aardappeltjes op een bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 25-30 minuten tot ze knapperig en goudbruin zijn.
- Bestrooi de aardappeltjes met de aardappelkruidenmix en serveer ze warm.
Eet smakelijk en geniet van deze heerlijke crispy potatoes met een kruidige twist!