Nargis Kebab
Een ei omringd door een laagje gekruid gehakt.
30 minuten
4 personen
Ingrediënten
400 gram gehakt lam of rund (of een mix van beiden)
1 middel grote ui
1 aardappel
3 knoflook teentjes
1 theelepel chili vlokken
½ theelepel kofta mix
1 theelepel zout
70 gram bloem
6 eieren
200 ml zonnebloemolie om in te bakken
1 groene peper
Voor garnering:
Een paar basilicumblaadjes
Een paar takjes koriander en/of lente-ui
Print het recept
Bereidingswijze
1. Doe de aardappel, ui, knolook in een blender en pureer dit
2. Kook 5 eieren 8 minuten en pel ze.
3. Neem een kom en meng het gehakt met de puree, kruiden, bloem, zout, zonnebloemolie en een rauw ei
4. Bedek de eieren rondom met de gehakt mix
5. Verwarm een pan met olie en bak de kebab mooi bruin
6. Snij de kebab door midden en leg ze op een schaal
Garneer met basilicum en fijn gesneden lente-ui
Serveer met rijst of aardappels
Nieuwste recepten
Nieuwste producten
-
€5.98
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99Niet op voorraad
-
€3.99
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99
-
€5.98
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99Niet op voorraad
-
€3.99