Kababe Morgh
Weer zo’n heerlijk kiprecept! Ik ben er dol op!
Bereidingstijd
100 minuten
Aantal pers.
4 personen
Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk
Ingrediënten
4 kippenbouten
3 knoflook teenjes
3 eetlepels zonnebloemolie
3 eetlepels yoghurt
1 theelepel zout
1 theelepel tomatenpasta
1 theelepel chili vlokken
1 theelepel paprika poeder
½ theelepel koriander poeder
½ theelepel komijn poeder
Garnering:
½ groen chili peper
Een paar takjes verse koriander
Optioneel:
Een pittige dip saus
5/6 groene pepers in een blender pureren
Print het recept
Bereidingswijze
1. Doe alle ingredienten in een blender en pureer glad
2. Leg de kip in een ovenschaal.
3. Verdeel de marinade over de kip en marineer minstens 2 uur of langer (24 uur)
4. Verwarm de oven voor op 160°C
5. Zet de ovenschaal in de oven gedurende 1,5 uur
6. Garneer met verse koriander en groene chili peper.
Serveer met Afghaanse rijst en salade