Nargis kebab - Chef Maryam
Recepten, Vlees
Recept printen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Aantal personen: 4
Ingrediënten
400 gram gehakt lam of rund (of een mix van beiden)
1 middel grote ui
1 aardappel
3 knoflook teentjes
1 theelepel kofta mix
½ theelepel rode chili vlokken

1 theelepel zout
70 gram bloem
6 eieren
200 ml zonnebloemolie om in te bakken
1 groene peper

Voor garnering:
Een paar basilicumblaadjes
Een paar takjes koriander en/of lente-ui

Bereidingswijze

1. Doe de aardappel, ui, knolook in een blender en pureer dit
2. Kook 5 eieren 8 minuten en pel ze.
3. Neem een kom en meng het gehakt met de puree, kruiden, bloem, zout, zonnebloemolie en een rauw ei
4. Bedek de eieren rondom met de gehakt mix
5. Verwarm een pan met olie en bak de kebab mooi bruin
6. Snij de kebab door midden en leg ze op een schaal

Garneer met basilicum en fijn gesneden lente-ui
Serveer met rijst of aardappels

Laat je inspireren

door onze authentieke kruidenmixen

Leave a Comment

Related Projects
0