Zalm uit de Oven
Als afwisseling een visgerecht, een stuk zalm uit de oven.
30 minuten
4 personen
Ingrediënten
700 gr zalm
6 kruidnagels
1 theelepel zout
½ theelepel chili vlokken
2 knoflook teentjes gesnipperd
25 gram boter of olijfolie
Garnering:
1 citroen
Eetbare bloemen
Print het recept
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180°C
2. Smelt de roomboter in een pannetje
3. Meng in een kom de knoflook, zout en gesmolten boter
4. Leg de zalm op de huid in een stuk aluminiumfolie
5. Smeer de zalm in met de gesmolten boter mix
6. Bestrooi met met wat chilivlokken
7. Steek de kruidnagels in de zalm
8. Dek de zalm af met een stuk aluminiumfolie
9. Zet de zalm in de oven en bak 15 minuten
10. Verwijder de aluminiumfolie van de bovenkant.
11. Zet de zalm terug in de oven onder de grill voor 5 minuten
Garneer met schijfjes citroen en eetbare bloemen
Tip: Bestrooi de zalm met citroenrasp
Nieuwste recepten
Nieuwste producten
-
€5.98
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€5.99
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99
-
€5.98
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€5.99