Pakora van Rode Biet
De combinatie tussen de kruiden, bloem en de zoetigheid van de rode biet maakt deze pakora bijzonder lekker.
30 minuten
2 personen
Ingrediënten
Voor de pakora:
2 eieren
150 gram bloem
3 gr bakpoeder
90 ml water
150 gram rode biet
1 knoflookteentje fijn gesnippers
1 theelepel zout
½ theelepel chili vlokken
Om te bakken:
100 ml zonnenbloemolie
Dipsaus:
3 tomaten
1 verse rode chili peper
2 knoflookteentjes
Garnering:
100 gram lente-ui fijn gesneden
een paar takjes verse koriander
Print het recept
Bereidingswijze
1. Schraap de rode biet schoon en gebruik een spiraalrasp om er lange slierten van te maken.
2. Meng in een kom de bloem, knoflook, zout, rode chili vlokken en de eieren door elkaar.
3. Voeg in stappen water toe en meng het goed door elkaar totdat het een mooi glad beslag is.
4. Haal nu de rode bieten slierten door het beslag
5. Verwarm een pan met olie en bak de slierten goudbruin
6. Serveer met de dipsaus en garneer met bosui en koriander
Dipsaus:
1. Doe in de blender tomaten, knoflook en rode chilipeper en pureer tot een gladde saus.
Nieuwste recepten
Nieuwste producten
-
€5.98
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99Niet op voorraad
-
€3.99
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99
-
€5.98
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99Niet op voorraad
-
€3.99