Chefmaryam | De Afghaanse keuken thuis

Linzen Dahl

Een gekruide linzen in 20 minuten

Bereidingstijd

20 minuten

Aantal pers.

4 personen

Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk

Ingrediënten

1 zakje linzenmix Chef Maryam
3 takjes verse koriander grof gesneden
500 ml water
4 eetlepels zonnebloemolie
2 eetlepels yoghurt

Optioneel: 4 cherrytomaatjes
1 of twee kashmiri chili pepers

Print het recept

Bereidingswijze

testimg1-scaled.jpeg

1. Verwarm in een pan 4 eetlepels zonnebloemolie
2. Bak de linzenmix 1 minuut aan.
3. Voeg het water toe en roer goed door
4. Kook de linzen in 20 minuten op laag vuur gaar.
5. Optioneel: na 15 minuten voeg een paar cherry tomaten en een kashmiri peper toe .
6. Na 20 minuten de linzen in een schaal gieten.
7. Voeg een paar druppels yoghurt toe
8. Maak met een satéprikker een cirkel zodat de yoghurt mooi verdeeld is.
9. Leg de kashmiripeper en de cherytomaten in het midden
10. Garneer met verse koriander.

eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste producten

De Afghaanse keuken thuis

Bekijk onze authentieke kruidenmixen