Lamsschouder uit de oven
Lamsschouder bereiden is helemaal niet moeilijk als je de oven het werk laat doen.
4 uur
6-8 personen
ingrediënten
1 Lamsschouder van 2-2,5kg
5 tomaten
6 eetlepels zonnebloemolie
1 kaneelstokjes
3 eetlepels tomaten pasta
1 theelepel zwarte peper gemalen
4 grote uien in halve ringen gesneden
2 theelepels zout
6 kashmiri rode chilies
4 theelepels paprika poeder
250ml water
2 eetlepels cashew noten (geplet)
Garnering:
2 eetlepels verse koriander gehakt
Print het recept
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 160 °C
2. Doe alle ingrediënten in een bakplaat (gastronoom bak)
3. Sluit de plaat af met alluminiumfolie en zet in de oven
4. Controleer na 2 uur of er genoeg vocht in de bakplaat zit. Je kan altijd een kopje toevoegen
5. Afhankelijk van het vlees zou het mals moeten zijn na 3-4 uur.
6. Controleer of er zout genoeg in zit en voeg de cashew nootjes toe. Zet terug in de oven voor 10 minuten.
7. Garneer met verse koriander.
Serveer met rijst en salade
Nieuwste recepten
Nieuwste producten
-
€5.98
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99Niet op voorraad
-
€3.99
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99
-
€5.98
-
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina€3.99 – €5.99Niet op voorraad
-
€3.99