Seekh kebab gekruide gehakt spiesjes - Chef Maryam
Recepten, Vlees
Recept printen

Aantal personen: 2

Ingrediënten

230 gr gehakt (ik gebruik runder gehakt maar je kan het ook met kip- of lamsgehakt maken)
4 knoflook teentjes
½ middelgrote ui
½ theelepel zout
½ theelepel paprika poeder
½ theelepel koriander poeder
2 groene pepers
4-5 takjes verse koriander
1 eetlepel olie (zonnebloemolie of olijfolie)
4 satéprikkers

Garnering
Een snufje sumac

Bereidingswijze

1. Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een glad deeg
2. Verdeel het deeg in vier gelijke porties
3. Pak een satéprikker en verdeel een portie over de prikker zodat je een langwerpig geheel hebt.
4. Grill de kebab aan beide kanten mooi bruin. Dit duurt ongeveer 20-30 minuten
5. Leg de kebabs op een naan broodje en bestrooi met een beetje sumac

Serveer met salade en geniet!!!

Laat je inspireren

door onze authentieke kruidenmixen

Leave a Comment

Related Projects
0